Mindenmás

Újabb tűzesetek: kigyulladt egy pajta Kiskunhalason, Tataházán pedig a felhalmozott gumik, és autóalkatrészek kaptak lángra

Kigyulladt és teljes terjedelmében ég egy pajta, illetve foltokban avar és gaz lángol Kiskunhalason, a Felsőöregszőlőkben. Mindezek mellett Tataházán is baj van, itt felhalmozott gumik, és autóalkatrészek gyulladtak meg.

Előbbiről a katasztrófavédelem azt írja, hogy a Gubori utcában keletkezett tűzhöz a kiskunhalasi, kiskőrösi és ruzsai hivatásos tűzoltókat riasztották. A rajok vízsugárral védik a közeli lakóházat, illetve oltják a tüzet. Emellett egy erőgép körbetárcsázta a területet.

LÉGZÉSVÉDELEM MELLETT OLTJÁK A LÁNGOKAT TATAHÁZÁN

Tataházán körülbelül száz négyzetméteren a felhalmozott gumik, autóalkatrészek, és pala gyulladt meg a Bajcsy-Zsilinszky utcában. Az esethez bácsalmási és bajai hivatásos, valamint bácsalmási önkéntes tűzoltók vonultak. A rajok három vízsugárral, légzésvédelem mellett oltják a lángokat. A helyszínen vannak a társhatóságok is. Az 5503-as út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb