Mindenmás

Napi cukiság: malacka és puli kutya fogta magát és kalandozni indultak Kecskeméten, mutatjuk, mi lett a kis szökevények útjának vége

Elképesztő történet jelent meg hétfőn a Facebook Kecskeméten Hallottam nevű csoportjában: a fél várost lázban tartotta egy malacka és egy puli kutya, akik két jó barátként gondoltak egyet és elindultak kalandozni a Hírös városban.

Egész nap lázban tartotta a Kecskeméten Hallottam csoport tagjait az a malacka és puli kutya, akik fogták magukat és nagy kalandba vágták fejszéjüket. A két állat otthonról elszökve végigjárták ma a fél várost, a Szolnoki úttól a Ceglédi útig. A Kecskeméten Hallottam Facebook csoportban sokan nyomon követték a két kis szökevény útját, akik, mint a kommentelők írták, Katonatelepről szökhettek meg. Útjuk során a szemfüles kecskemétiek fotói alapján jártak a Szolnoki úton és a Czollner közben is, de látták őket a Cimbalmos utca és a Bethlen körút sarkán is. Ez utóbbi helyszínen, a Kandó Kálmán Technikummal szemben ért véget útjuk, ahol egymáshoz bújva lepihentek, és várták gazdájuk érkezését.

Szerencsére a két állat kalandja happy enddel ért véget: a kis szökevények már otthon, biztonságban tölthetik az estét, derül ki a posztokból.

Forrás és fotók: Kecskeméten Hallottam FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb