Sport

Rangadóra utaznak a fővárosba a kecskeméti futsalosok, nagy kihívás lesz ez a túra

A tabella 2. helyén álló Újpesthez látogat hétfőn a 3. pozíciót elfoglaló SG Kecskemét a férfi futsal NBI 9. fordulójában. A Hírös Városiak számára nagy kihívás lesz ez a fővárosi túra, hiszen többen betegséggel, sérüléssel küszködnek a mélynek koránt sem mondható keretből.

Az idei szezonban ezidáig nagyon magabiztosan szerepelt az Újpest FC, ugyanis nyolc mérkőzésükből hatot megnyertek, ezek mellett egy döntetlen és egy vereség áll a nevük mellett. Az SG Kecskemét sem panaszkodhat, hiszen öt sikert arattak eddig a bajnoki évadban, és ezzel a tabella 3. helyén állnak, míg riválisuk a második. Kijelenthető tehát, hogy egy igazi rangadóra van kilátás hétfőn 20.45-kor az UTE Atlétikai Stadionban – tudtuk meg a kecskeméti csapattól.

IGYEKEZNEK A LEGJOBB FORMÁCIÓT HOZNI A KECSKEMÉTIEK

Marko Gavrilovic sportigazgató azt mondta, hogy egy olyan csapathoz utaznak, amely megérdemelten áll a tabella élmezőnyében. “Keretüket tehetséges fiatalok, rutinos magyar játékosok és két nagyon képzett brazil alkotja. Nagyon komoly kihívás előtt állunk, de természetesen úgy készülünk, hogy elhozzuk a pontokat a fővárosból. Betegségek és sérülések nehezítették a dolgunkat. Igyekszünk a lehető legjobb összeállítást, formációt megtalálni az Újpest elleni csatára, de vannak még kérdőjelek. Bízom benne, hogy a tavalyihoz hasonlóan, most is meg tudjuk mutatni, hogy szűkös lehetőségeink ellenére a szívünk és eszünk a helyén van” – hangsúlyozta a szakember.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb