Sport

Szép volt, fiúk: a Vasast is legyőzte a Kecskemét

Vasárnap délután, hazai környezetben fogadta a sereghajtó Vasast a Kecskemét a Széktói Stadionban. Két második félidőben szerzett góllal, de annál magabiztosabban győztük le a fővárosi csapatot.

Alig egy éve történt, hogy a Labdarúgó NB2-ből újra az élvonalba jutott a Kecskemét, ráadásul tavaly pont a Vassa előzte meg a lilákat és nyerte meg a másodosztályt. Már csak ezért is parázs meccsnek ígérkezett a vasárnap délutáni összecsapás. Az NB1-ben azonban nem megy igazán jól a Vasasnak, legutóbb még tavaly novemberben tudták 1-0-ra legyőzni a Mezőkövesd csapatát, azóta nyeretlenek a bajnokságban. Érdekesség, hogy pont a Mezőkövesd az a csapat, amely utoljára legyőzte a KTE-t, még tavaly novemberben, azóta a kecskemétiek 6 döntetlent és 3 győzelmet is bezsebeltek.

NEM CSAK A GYŐZELEM MIATT FONTOS EZ A MÉRKŐZÉS

Mint ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elárverezésre kerül csapatunk játékosának, Nagy Krisztiánnak az a legendás felsője, melyben két gólt is rúgott a Ferencvárosnak tavaly októberben. A mezt a csapat összes játékosa aláírta, arra licitálni a mérkőzés után lehet majd, a dressz kikiáltási ára 250.000 forint. Az ebből befolyt összeget pedig a Kecskeméti Szív és Érgyógyászatért Alapítvány fogja megkapni, amellyel orvosi műszerek beszerzését szeretnék segíteni.

Borítókép: Kecskeméti TE FB oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb