Kecskeméti arcok

Kecskemét polgármestere adta az ötletet Fábián Janka legújabb könyvéhez, mely kedden a Városháza Dísztermében mutatkozik be

Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere adta az ötletet Fábián Janka legújabb könyvéhez, mely március 21-én, kedden a Városháza Dísztermében mutatkozik be, számolt be a hírről a Katona József Könyvtár közösségi oldalán.

Jó hír a Fábián Janka-rajongóknak, hiszen az írónő 2023-ban ismét Kecskemétre látogat egy újabb könyvbemutató miatt. Méghozzá nem is akármilyen kötetről lesz szó: tavaly áprilisban vetett fel Kecskemét polgármestere, Szemereyné Pataki Klaudia egy lehetséges történetötletet, mely az írónőt az Ida titkai című mű megírására inspirálta. Mint írták, a kisregény a kecskeméti Városháza felújításának alkalmából készült, a város híres szülöttének, Ferenczy Idának, Sissi császárné legfőbb bizalmasának emléket állítva.

Kedden, a Városháza Dísztermében tartandó könyvbemutatón Muráncsik Mónika irodalomterapeuta beszélget majd a szerzővel. Bővebb infókat IDE kattintva találsz.

Forrás: Katona József Könyvtár FB oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb