Kikapcs

Hat tigrissel és két oroszlánnal bővülve nyit újra a 2023-as szezonra Kecskeméttől 16 kilométerre a nagykőrösi Safari Park

Hat tigrissel és két oroszlánnal bővülve nyit újra a 2023-as szezonra Kecskeméttől 16 kilométerre a nagykőrösi Richter Safari Park március 31-én, pénteken, ahol egyedülálló módon be is lehet majd hajtani az oroszlánok és tigrisek közé, és testközelből megcsodálni ezeket a gyönyörű vadállatokat.

EGY OLASZ CIRKUSZBÓL FOGADTÁK BE AZ ÚJ JÖVEVÉNYEKET

A nagykőrösi, 32 hektáros területen elterülő létesítmény több mint 300 állattal várja a látogatókat. Az oroszlánokat és tigriseket egy olasz cirkuszból fogadták be, és múlt hét kedden érkeztek meg a Safari Parkba, ahol először a belső kifutójukat vették birtokba hogy szokják a környezetet, hamarosan pedig a hatalmas, egy hektáros külső kifutójukba is ki lesznek engedve ezek a csodálatos nagymacskák.

SPECIÁLIS JÁRMŰVEKBŐL, TESTKÖZELBŐL FIGYELHETJÜK MEG A NAGYMACSKÁKAT

Magyarországon egyedülálló módon a ragadozókat speciális járművekből, testközelből tekinthetik meg a március 31-ei nyitást követően a látogatók. A parkban látható elefánt, zsiráf, zebra, teve, strucc és vízibivaly is – áll a Safari Park közleményében, majd hozzátették, 2023 másik nagy újdonsága, hogy a több mint 3 hektáros Safari-tó is megújul, ami által vízibiciklizési lehetőség nyílik a látogatók részére egy gyönyörű már-már romantikus környezetben, ott, ahol egyébként az elefántok is szoktak fürdőzni.

Forrás: Safari Park Richter FB oldala/MTI

Fotók: Safari Park Richter FB oldala/safaripark.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb