Mindenmás

Két kamion és egy kisbusz ütközött az M5-ösön, Lajosmizsénél, teljes útlezárás van a helyszínen (frissítve)

Két kamion és egy kisbusz ütközött az M5-ös autópálya 67-es kilométerénél, a lajosmizsei lehajtó előtt, Budapest felé, tudtuk meg a Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól.

Tájékoztatásuk szerint a műszaki mentést a kecskeméti hivatásos és a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók végzik, akik egy embert kiszabadítottak az egyik járműből, majd áramtalanították a kamionokat. A munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja. A balesethez a társszervek is kiérkeztek.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság elmondása alapján, a helyszínelést és a műszaki mentést a szakemberek teljes útlezárás mellett megkezdték. Kerülni Lajosmizse felé lehetséges.

FRISSÍTVE (10:25) HALÁLOS ÁLDOZATA IS VAN A BALESETNEK

Az egyik teherautó sofőrje olyan súlyosan megsérült a balesetben, hogy a kiérkező mentőszolgálat munkatársai minden igyekezet ellenére már nem tudták megmenteni az életét, a helyszínen elhunyt. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a sztráda érintett szakaszát lezárták a rendőrök, kerülni Lajosmizse felé lehet – tudtuk meg a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

FRISSÍTVE (11:14) KECSKEMÉT – ÉSZAK CSOMÓPONTBAN TERELIK LE A FORGALMAT AZ 5-ÖS FŐÚTRA

A rendőrség a 74-es kilométernél, a Kecskemét-észak csomópontban tereli le a forgalmat az 5-ös főútra, a pályára visszatérni Örkénynél lehet – írta honlapján az Útinform.

FRISSÍTVE (15:34) MEGINDULT A FORGALOM, ÁM A TORLÓDÁS JELENTŐS

Feloldották a teljes útzárt az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalának 67-es kilométerénél, ahol korábban a halálos baleset történt. A belső forgalmi sávon megindult a forgalom, de a torlódás így is jelentős, közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Forrás: bacs.katasztrofavedelem.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb