Kikapcs

Tavaszi ültetésre várják a tenni akaró kecskemétieket az Erdőparkba

Április elsején, szombaton tavaszi ültetésre és fenntartási munkálatokra várják a tenni akaró kecskemétieket az Erdőparkba, mely pár hete ünnepelte egyéves születésnapját.

Mint a szervezők által létrehozott Facebook eseményben írták, a 9 órától 14 óráig tartó program keretében kerül sor a tavaszi ültetésre és fenntartási munkálatokra, melyekre várják a tenni vágyókat, az érdeklődőket, valamint a közösségi szolgálatra jelentkező diákokat is.

A Kecskeméti Erdőparkot az Aqua Hotel felőli parkoló végén tudod megközelíteni, ahol van egy kapu, amelyen be lehet menni. Ezt követően a lejtőn leérve balra kell fordulni. Az út végén a nádtetős vadetetőnél már várni fognak a szervezők.

“NAGYOT ÁLMODTUNK, AZÓTA SINCS MEGÁLLÁS”

“Nagyot álmodtunk, hatalmas feladat volt és az extrém száraz nyár is nagy kihívást tartogatott. Azóta sincs megállás, az Erdőparkban állandóan szorgoskodnak a Zöld Küldetés Egyesület tagjai, önkéntesei és a zöldebb környezetért tenni akaró kecskemétiek. Reményeink szerint az Erdőpark az elkövetkező generációknak sok örömöt fog okozni, az árnyat adó fák alatt és a vadvirágos réten sétálva élvezhetik a város lakói és az ide kirándulók a friss levegőt, az iskolások pedig gyakorlati tapasztalatokat szerezhetnek a természetvédelemről” – fogalmazott a Zöld Küldetés Egyesület.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb