Mindenmás

Napi pakk: még a tegnapinál is hidegebb lesz ma Kecskeméten, egész délután húsvéti programokkal vár minket a Hírös Agóra Nagycsütörtökön

Hiába várjuk, sehogy sem akar ideérni a kecskeméti tavasz, ráadásul ma még a tegnapinál is hidegebb lesz Kecskeméten. Hatalmas húsvéti őrület és programkavalkád lesz ma a Hírös Agórában, lesz mozi, nyuszisimogató, koncertek de még kézműves foglalkozások is, 55 éve ezen a napon született Ákos. Ébresztő, ez itt a Kecskemét365 Napi pakk.

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk Vilmos és Bíborka nevű olvasóinknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • ma van Nagycsütörtök, az utolsó vacsora napja
  • 55 éve ezen a napon született Kovács Ákos, Kossuth-díjas dalszerző, énekes, előadóművész
  • 86 éve ezen a napon hunyt el Juhász Gyula költő, tanár, hírlapíró
  • 49 éve qz ABBA együttes Waterloo című számával megnyerte az Eurovizós Dafesztivált
  • 30 évvel ezelőtt ezen a napon hunyt el Bächer Mihály kétszeres Liszt Ferenc-díjas zongoraművész.

A MAINÁL IS HŰVÖSEBB LESZ MA KECSKEMÉTEN, ESŐ IS ESHET

Nem tágít a hideg idő, még pár nap erejéig biztosan velünk marad Kecskeméten. Még rosszabb hír, hogy ma még pár fokkal a tegnapinál is hidegebb lesz, így érdemes ma is a téli kabátot választani.

Érdemes az esernyőt is bedobni a táskánkba indulás előtt, mivel eső, de akár havas eső is hullhat ma. A mai nap folyamán a maximum hőmérséklet 6 fok körül alakulhat a Hírös városban

HÚSVÉTVÁRÓ DÉLUTÁNT RENDEZNEK AZ AGÓRÁBAN

Húsvétváró programkavalkáddal és nagyszerű családi programok várnak ma minket a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központban. A programok már délután 15 órától elkezdődnek, lesz bűvész műsor, húsvéti népi játékok a Kecskemét Táncegyüttes vezetésével, koncertek, nyuszisimogató, de még kézműves foglalkozások is.

A pontos menetrend itt érhető el.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb