Mindenmás

Tovább tart a télies április, ma még Szemereyné Pataki Klaudia is megosztotta a véleményét az időjárásról

Hiába várjuk lassan hosszú hetek óta a kecskeméti tavaszt, csak nem akar eljönni, sőt, inkább a télre hasonlít az időjárás mostanában a Hírös városban. Az ország északkeleti részén már van olyan hely, ahol 5 centiméter hó esett, még Szemereyné Pataki Klaudia is megosztotta véleményét az időjárás kapcsán.

Dermesztő hideggel kezdődik a húsvét, az ország északkeleti részét már vastag hótakaró fedi, van olyan hely, ahol már a 10 centimétert is eléri és az előrejelzések szerint ez akár még a duplájára is növekedhet. Valószínűleg Húsvétvasárnapig ez nem is nagyon fog megváltozni, már ami a hideget illeti, viszont vasárnap van némi esély egy kis felmelegedésre – írja az Index. A hihetetlen időjárásról az Időkép is megosztott pár képet és videót, volt olyan, aki a mai dátumot rajzolta bele a havas szélvédőbe.

EZT AZ IDŐJÁRÁST MÁR SZEMEREYNÉ PATAKI KLAUDIA SEM HAGYTA SZÓ NÉLKÜL

Bizonyára mindenki csodálkozva nézi az április időjárást, ma még városunk polgármestere is megnyilvánult közösségi oldalán az áprilisi havazással kapcsolatban. Mint közösségi oldalán humorosan megjegyezte: ,,Inkább havazás idén áprilisban, mint Karácsony jövő májusban.” – posztolta Facebook-oldalára a polgármester asszony. A hozzászólásoknál viszont leleplezte magát, mely szerint a szellemes poénért a dicséret nem őt, hanem Kásler Miklós professzor urat illeti.

Borítókép: Szemereyné Pataki Klaudia FB. oldala

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb