Sport

Fontos párharcra készül Belgiumban a magyar válogatott – az SG Kecskemét Futsal négy játékosa is meghívót kapott a keretbe

Fontos párharcot vív nemzeti együttesünk Belgium ellen, ahol a tét a továbbjutás a vb-selejtező elitkörébe. Az első mérkőzésre idegenben kerül sor szerdán 19.30-tól, majd a következő hétfőn jöhet a visszavágó Berettyóújfaluban 18 órától. Külön öröm, hogy a viadalra az SG Kecskemét Futsal négy játékosa is meghívót kapott.

A KERETBEN HÁROM VÁLTOZÁS IS TÖRTÉNT

A kecskeméti klub tájékoztatása szerint az együttes vasárnap délelőtt találkozott Telkiben, ahol egy edzést követően a reptér felé vették az irányt, és délutántól már Belgiumban folytatták a felkészülést a szerdai meccsre. Ami a keretet illeti, három helyen történt változás. A veszprémiek kapusa, Spandler megsérült, és helyére Turzó József szövetségi kapitány az Aramis fiatal hálóőrét, Gémesi Gergőt hívta be. A mezőnyjátékosoknál két helyen változott az összetétel. A válogatottól visszavonuló Horváth Szabolcs helyett, Szalmás Zoltán, míg Fridrich Dávid helyére Nagy Kevin került be. A fiatal szombathelyi játékos hosszú idő után kapott ismét meghívót, miután felépült súlyos sérüléséből.

KECSKEMÉTRŐL NÉGYEN IS BEKERÜLTEK A KERETBE

Kecskemétről négyen is meghívót kaptak:

  • Dávid Richárd (SG Kecskemét Futsal)
  • Pál Patrik (SG Kecskemét Futsal)
  • Bencsik Roland (SG Kecskemét Futsal)
  • és Biró Attila (SG Kecskemét Futsal) is bekerült a magyar válogatott keretébe.

Forrás és fotó: scoregoal.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb