Sport

A sereghajtó Balatonfüredhez látogat a KTE-Piroska Szörp vasárnap este

A KTE-Piroska Szörp a kézilabda NB I./B 26. fordulójában a tabella utolsó helyezettjéhez, a Balatonfüredhez látogat és próbálja meg elhozni a pontokat, ám Tóth Norbert szerint nem bízhatják el magukat, hiszen a Balaton-partiak minden meccse igen szorosra sikerült.

A két csapat legutóbb november végén, a bajnokság 11. fordulójában találkozott egymással Kecskeméten, ott magabiztos, kilenc gólos hazai győzelem született – olvasható a csapat honlapján. A BFKA-Balatonfüred ugyan 19 vereség mellett csak 5 győzelmet és egy döntetlent tud felmutatni, az erősebb csapatokkal is rendre szoros meccset vív, legutóbb például a Vecsés csapatával szemben mindössze egy góllal kaptak ki.

A mérkőzés előtt Tóth Norbert, a csapat játékosa is elmondta véleményét az ellenfélről:

Ismét óriási küzdelem vár ránk a Balaton partján, hiába helyezkednek el a tabella végén az akadémista fiatalok, minden mérkőzésük szorosan alakult, ráadásul otthon vannak, azt gondolom, a végsőkig fognak küzdeni. Ha a hosszú út után frissek tudunk maradni, és fejben is koncentráltak leszünk, akkor jó esélyünk van elhozni a pontokat. Azt látom a fiúkon, hogy átérzik az összecsapás súlyát, tudják, hogy a céljaink eléréséhez foggal-körömmel ragaszkodnunk kell minden egyes megszerezhető ponthoz.

mondta el a kecskemétiek játékosa.

BFKA Balatonfüred – KTE-Piroska Szörp

Férfi kézilabda NB I/B, 26. forduló

2023. április 23. vasárnap, 18:00

Balatonfüred, Eötvös Sportcsarnok

Borítókép: KTE Kézilabda FB.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb