Sport

Ez most nem sikerült: simán nyert a bajnokesélyes Kozármisleny a KNKSE ellen

Nem sikerült meglepnie a tabella második helyezettjét a Kecskemétnek, mindössze negyed óráig tudott meccsben maradni a KNKSE, a  tízperces gólcsendek megbosszulták magukat: fölényesen nyert vendég alakulat.

Ahogy az összefoglalóban olvasható, gyors gólváltásokkal indult a mérkőzés, ám csak az első percekben haladt fej-fej mellett a két csapat, az 5. perctől magasabb fokozatba kapcsolt a Kozármisleny, és az ősszel még Kecskeméten kézilabdázó Szatmári három villámgyors góljával elléptek a vendégek. 10 perc után 4-9 állt az eredményjelzőn, a vendégek találataiból ötöt a remekül játszó Szatmári vállalt magára. A játékrész utolsó öt percének 10-18-as állással vágtak neki a csapatok. A szünetre minden lényegi kérdés eldőlt, ekkor már több, mint tíz gól volt a különbség a két csapat között (10-22).

A MÁSODIK FÉLIDŐBEN SEM TUDOTT FELJEBB ZÁRKÓZNI A KECSKEMÉT

A kecskemétiek sajnos a második félidőben sem tudtak közelebb férkőzni ellenfelükhöz, sőt, hiába tört meg a hazaiak újabb 11 perces gólcsendje, a félidő derekán már 18 egységgel vezetett a Misleny.

Mátrai Péter vezetőedző így értékelte a mérkőzést:

,,Sajnálom ezt a mérkőzést, mert nagyon sok buta hibát követtünk el támadásban, ha ezek nem lettek volna, szorosabb meccset játszhattunk volna. Sajnos ilyen védekezés ellen ha nincsenek meg a kellő mélységi és szélességi mozgásaink, az ellenfelek ezt rendre meg fogják büntetni. Lesz még lehetőségünk pontot szerezni a szezonban, ezeket a kis céljainkat próbáljuk teljesíteni a továbbiakban. Gratulálok a Kozármislenynek!”

mondta el a kecskemétiek vezetőedzője a meccset követően.

Borítókép: Kecskeméti NKSE – KNKSE FB.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb