Mindenmás

Borzalmas tragédia történt az este Domaszéken: bennégett egy házaspár a hétvégi házukban

Teljes terjedelmében lángolt egy hétvégi ház Domaszéken hétfő hajnalban, az Orgona úton. A Csongrád-Csanád vármegyei tűzoltók és mentők hiába siettek a helyszínre, a házban tartózkodó házaspárt már nem tudták megmenteni – írta meg a Szeged365.hu.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelem közlése szerint éjjel fél kettőkor kaptak riasztást arról, hogy kigyulladt egy hétvégi ház Domaszéken, hozzátették, a későbbi áldozatok hívták őket. Mint később kiderült, egy húsz négyzetméter alapterületű, kétszintes kisházban történt a tragédia, az épület teljes egészében égett, egy része be is omlott. A tűzoltók fél óra alatt fékezték meg a lángokat, azonban oltás közben két összeégett holttestet találtak. Később az is kiderült, hogy a tűz a nyári konyhában lévő hűtőszekrényben keletkezett, de a pontos keletkezési okot a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárása fogja feltárni.

TÖBB TŰZESET JUTOTT BÁCS-KISKUNRA IS HÉTFŐN

Vármegyénkben is volt tűzeset hétfőn, először Szabadszálláson kapott lángra egy erdő aljnövényzete, mintegy két hektáron. Délután három óra körül pedig egy faház égett teljes terjedelmében Kecskeméten, a Felsőszéktó tanyán, de a kecskeméti hivatásos tűzoltók gyorsan eloltották a lángokat.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb