Sport

Megnyerték harmadik meccsüket is, megszerezték az ötödik helyet a kecskeméti röplabdások a férfi Extraligában

Még tegnap este rendezték a Férfi Röplabda Extraliga helyosztó mérkőzéseinek harmadik körét, a Kecskeméti Röplabda Club a DEAC csapatához látogatott, amelyet kényelmes, 2-0-ás előnyből várt.

Hétfőn este 20 órakor rendezték Debrecenben az ötödik helyért folytatott küzdelem harmadik körét a Férfi Röplabda Extraligában, a Kecskeméti Röplabda Club magabiztosan behúzta az első két meccset. Mivel a helyosztó párharc az egyik csapat harmadik győzelméig tart, jó esélyekkel vágtak neki a csatának. Az első két meccshez hasonlóan az eredmény most is 3-0 lett a Hírös városiak javára, így magabiztos játékkal szerezték meg a Férfi Extraliga ötödik helyét. Az első és a harmadik szett igazán szorosra sikerült, mindkettőben mindössze két pont volt a két alakulat között, mindkét esetben a kecskemétiek javára, az elsőt 25-23-ra, a második pedig 29-27-re nyerték meg.

A Kecskeméti Röplabda Club közösségi oldalán tudatta a jó hírt, gratulált a csapatnak és megköszönte a szurkolók bíztatását is, mint írják:

,,A ma esti mérkőzés eredménye 3-0 a DEAC csapata ellen, így három nyert mérkőzéssel a Férfi Extraliga Bajnokság 5. helyén végzett a KRC csapata! Büszkék vagyunk Rátok az egész szezonban nyújtott teljesítményetekért! Volt sok izgalom, öröm, nyerni akarás de a legfontosabb összetartás!!! Köszönjük minden kedves szurkolónak akik végig kísérték a Fiúkat az egész szezonon keresztül és biztatták őket a nehéz pillanatokban vagy velünk együtt örültek, nélkületek nem lenne ugyanolyan!!”

írták Facebook-oldalukon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb