Mindenmás

Több árokba borult autóhoz is riasztották a tűzoltókat Bács-Kiskun vármegyében

Hétfő után kedden is több árokba borult autóhoz riasztották a tűzoltókat, de jutott tűzeset is tegnapra – megérkezett a Bács-Kiskun vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság összegzése, az elmúlt 24 órában történt eseményekről.

Letért az útról és árokba borult egy kisteherautó az 542-es főúton, Kiskunfélegyháza térségében még kedden kora reggel. A kiskunfélegyházi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, a balesetben senki sem sérült meg. Szintén árokba hajtott egy személyautó még kedden délután az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalán, Dunaföldvár közelében. A tűzoltók intézkedés után átadták a területet a rendőrségnek, sérült szerencsére itt sem volt.

JUTOTT TŰZESET KEDDRE IS, DE VOLT CSŐTÖRÉS IS

Mint ahogy hétfőn is történt egy, kedden is riasztották a tűzoltókat száraznövényzet tűzéhez, összesen öt esetben. Mindemellett Kecskeméten, a Szolnokihegy városrészben is lángra kapott és teljes terjedelmében égett egy lakatlan épület tetőszerkezete, a kecskeméti tűzoltók két vízsugárral eloltották a lángokat, személyi sérülés nem történt. Bácsalmáson egy közintézmény pincéjében történt csőtörés, a Szent János utcában, itt a bácsalmási tűzoltóknak kellett intézkednie, a nagy mennyiségű vizet szivattyúk segítségével eltávolították.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb