Mindenmás

Ma sem lesz zökkenőmentes a közlekedés Kecskeméten és környékén: ezekre a változásokra számíthatsz csütörtökön az utakon

Ha ma útra kelsz, nemcsak az eső miatt érdemes fokozottabb figyelemmel közlekedned, Kecskemét és térségében több forgalmi akadály is nehezíti a haladást, mutatjuk, hol számíthatsz változásra az utakon.

Kecskeméten és környékén az Útinform információi szerint az alábbi forgalmi változásokra számíthatunk csütörtökön:

M5-ÖS AUTÓPÁLYA

  • A Budapest felé vezető oldalon, a 114-es km-nél lévő Kiskunfélegyháza-dél csomópontban aszfaltozás miatt lezárták a felhajtó és a lehajtó ágat is. Kerülni a Kiskunfélegyháza-észak csomóponton keresztül lehet.
  • Az elválasztó sávot kaszálják munkaidőben Balástya és Csengele között a 144-es és a 127-es km közé a főváros felé, illetve Röszke felé Kecskemét és Kiskunfélegyháza között a 92-es és 112-es km között, mindkét esetben a belső sávot szakaszosan zárják le. 
  • Több helyszínen is takarítják a műszaki átjárókat. Röszke felé a 105-ös és a 110-es, a 125-ös és a 127-es, valamint 146-os és a 170-es km között, az ellenkező irányban pedig a 111-es és a 91-es km között, mindenhol a belső sávot zárják le az aktuális munkaterületnél. 
  • Kecskemét térségében a burkolatot javítják 8 és 14 óra között, ezért Budapest felé a 89-es és a 88-as km között a külső sávot zárják le. 

5-ÖS FŐÚT

  • Az 5-ös főúton, Kecskeméten az Árpád körúton, a Dózsa György út csomópontja előtt közmű építési munkákat végeznek, ezért félpályás korlátozás van érvényben. 

44-ES FŐÚT

  • Kecskemét közelében csomópont építési munkák miatt, az 5-ös km-nél, illetve 8-as km-nél félpályán halad a forgalom.

52-ES FŐÚT

  • Az 52-es főúton, Kecskeméten, az 1-es és a 2-es km között építési munka miatt irányonként egy-egy sáv járható. A munkaterületről a 7,5 tonnánál nehezebb járműveket kitiltották, azoknak terelőutat jelöltek ki, melyet táblák jeleznek. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb