Mindenmás

Nem ő lesz az év értékesítője: lopott portékát próbált eladni egy jánoshalmi fiatal, szerencsétlenségére csak a rendőröket érdekelte az „adásvétel”

Nem jutott messzire zsákmányával az a 21 éves férfi, aki egy lopott kávéfőzőt próbált a település utcáin a járókelőknek eladni. szerencsétlenségére csak a rendőröket érdekelte az „adásvétel”.

Kedd reggel bejelentés érkezett a jánoshalmi rendőröknek, hogy egy 0-24 órás üzlet szellőzőjén átmászott az épület szomszédos helyiségébe egy ismeretlen elkövető, és onnan egy kávéfőzőt lopott el. A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint alig kezdték meg a nyomozók az adatgyűjtést már jelzés érkezett, hogy egy férfi a város különböző pontjain sétál egy szatyorral, amiben egy kávéfőző van, amit a járókelőknek próbál eladni.

A rendőrök a város tárgyfigyelő kameráinak segítségével figyelték a férfit, akit a kiérkező egyenruhások elfogtak. A 21 éves férfivel szemben lopás miatt indult eljárás, míg az ellopott kávéfőzőt visszakapta tulajdonosa.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb