Sport

Őrületes focilázban ég Kecskemét: az ezüstért harcol az utolsó hazai mérkőzésen a KTE

Óriási a tét, óriási az izgalom: a Kecskeméti TE az OTP Bank Liga 33. fordulójában a Kisvárdát fogadja a Széktói Stadionban pénteken 18:15-kor. A tét nem kisebb, mint az ezüstérem megszerzése csapatunk számára a záró körben.

KIFEJEZETTEN JÓ FORMÁBAN VAN A KISVÁRDA

A Kisvárda a szezon hajrájában kifejezetten jó formába került, hiszen előbb az Újpestet, majd a Vasast is meggyőző teljesítménnyel győzte le hazai pályán, ezzel fellépett a 6. helyre a tavalyi ezüstérmes. Milos Kruscsics vezetésével először találkoznak a Hírös városiak aktuális ellenfelükkel, korábban egy 3-3-as döntetlen, illetve egy 1-0-os kecskeméti győzelem született ebben a párosításban a szezonban.

KÉT JÁTÉKOS ELTILTÁS MIATT NEM LÉPHET PÁLYÁRA MINDKÉT CSAPATBÓL

Szabó István két játékosára eltiltás miatt nem számíthat az utolsó körben, Vágó Levente sárga lapos, Rjaskó Mihály piros lapos eltiltás miatt nem léphet pályára. Hasonló okokból a Kisvárdának is lesz két hiányzója Karabeljov és Leoni személyében. Jó hír viszont, hogy Nikitscher Tamás letöltötte kényszerpihenőjét, így bevetésre készen áll.

TAKTIKAI ÉS MENTÁLIS OLDALRÓL KÖZELÍTIK MEG A MÉRKŐZÉST

“Nagyon rövid időnk volt felkészülni erre a mérkőzésre, de bízom a csapatomban, illetve az egész éves munkánkban, mert most erre kellett hagyatkozni. Vasárnap este még Újpesten játszottunk, másnap regeneráltunk, tulajdonképpen három napunk volt felkészülni a Kisvárdára. Mivel ebben az évben már harmadjára találkozunk velük, kicsivel könnyebb a dolgunk, hiszen mindkét csapatnak volt alkalma kielemeznie a másikat. Inkább taktikai és mentális oldalról közelítjük már meg ezt a mérkőzést, melyen szeretnénk pontot, pontokat szerezni nagyszerű közönségünk előtt” – mondta el előzetesen Szabó István, a Kecskeméti TE vezetőedzője.

KÖZÖSEN ÜNNEPELHETJÜK A TÖRTÉNELMI SZEZONT

A klub tájékoztatása szerint a mérkőzés után közös ünneplésre invitálják szurkolóikat a Benkó Zoltán Szabadidőközpontba, ahol személyesen is találkozhatnak a történelmi sikert elérő játékosokkal és stábtagokkal.

A mérkőzést követően a Tó Hotel irányából lehet megközelíteni a központot, amiben a rendőrség munkatársai is segítenek majd. A városi oldalon helyet foglaló drukkereknek a vendég szurkolók távozását követően megnyitják a kapukat a Csabay Géza körút felé, így nem kell az Olimpia utca felé kerülniük azoknak, akik részt szeretnének venni a rendezvényen. A lefújás után minden szurkolót arra kérnek, hogy semmilyen körülmények között se lépjenek a pályára, hiszen a meccs utáni rendezvény célja éppen az, hogy mindenképpen találkozhassanak kedvenceikkel.

Forrás és fotó: kecskemetite.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb