Kecskeméti arcok

“Néha szoktam csalni” – Járai Máté, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésze elárulta, hogy mivel szokott csalni a színpadon

“Elárulok önöknek egy kulisszatitkot: néha szoktam csalni” – vallotta be Járai Máté, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház színművésze, a Bács-Kiskun vármegyei rendőrség közösségi oldalára feltöltött videójában. Nos, az biztos, hogy közönsége még soha nem ítélte el ezért a csalásért, ugyanis a művész, mint folytatta, arra utalt, hogy előadásain nem mindig azt a szöveget mondja, ami a szövegkönyvben le van írva. A rendőrség és a színház közös induló kampányában azonban ennél sokkal súlyosabb csalásokra figyelmeztet a színész.

Közös kampányt indít ugyanis a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház az online csalások megelőzésének érdekében.

Járai Máté a videóban elmondja, néha ő is szokott csalni. Ez alatt azt érti, nem mindig azt a szöveget mondja, ami a szövegkönyvben le van írva, de tapasztalatai alapján a közönség ennek nagyon örül. Mint elárulta, A miniszter félrelép című darabban van például egy monológja, aminek nem sok köze van a leírtakhoz. Hozzátette, ezért a kollégáitól néha kap egy ejnye-bejnyét, jobb lett volna, ha a leírt szövegnél marad, de mint mondta, úgy véli, a csalás nem itt kezdődik.

Sokkal égetőbb probléma, hogy az online térben egyre többen esnek csalás áldozatává. „Előzzük meg együtt az online csalók tetteit és lépjünk fel Együtt ellenük!” – szólt a színművész felhívása.

Forrás: Bács-Kiskun vármegyei rendőrség FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb