Sport

Folytatódik a bronzcsata a futsal NBI-ben, sorsdöntő mérkőzés vár hétfőn az SG Kecskemétre

Miután múlt hét pénteken, szenzációs fordítást produkálva, 3-0-ás hátrányból jött vissza az SG Kecskemét Futsal, hétfőn este sorsdöntő mérkőzés következik, ugyanis Veszprémben folytatódik a bronzéremért vívott harc.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk pénteken, az SG Kecskemét Futsal csapata 3-0-ás hátrányból kapaszkodott vissza a bronzéremért vívott csata első mérkőzésén a Messzi István Sportcsarnokban, így 1-0-ra vezet összesítésben – közölte a klub. A kecskemétiek három gólos hátrányban sem adták fel, mindössze 19 másodperccel a mérkőzés vége előtt sikerült hosszabbításra menteniük az összecsapást. A ráadásban aztán még ennyi idő sem kellett a Hírös városiaknak, mindössze 14 másodperccel a fordulás után már az SG Kecskemét vezetett, sőt, végül nagyon magabiztosan, 6-3-ra nyerték meg az első felvonást, így előnnyel utazhatnak Veszprémbe.

SORSDÖNTŐ MÉRKŐZÉS LESZ HÉTFŐN VESZPRÉMBEN

A párharc hétfőn kora este folytatódik majd Veszprémben, ahova 1-0-ás vezetéssel utazik majd az SG Kecskemét. A kék oroszlánok egy esetleges győzelemmel hatalmas lépést tennének a bronzérem felé, mivel a párosítás az egyik csapat három győzelméig tart.

A fontos mérkőzés előtt Marko Gavrilovic sportigazgató is nyilatkozott:

,,Az első összecsapás nagyon kemény volt. Büszke vagyok a csapatra, hogy volt tartásunk, és megszereztük az előnyt a bronzéremért folyó csatában. Megvan a stratégiánk, hogyan legyünk eredményesek Veszprémben is, szeretnénk 2-0-ra növelni előnyünket. Maximális koncentrációra, fegyelmezettségre lesz szükség. Biztos vagyok benne, hogy most is borzasztó nehéz meccs előtt állunk, mert a Veszprém egy erős csapat, pláne hazai pályán. Maico még nálunk nem fog rendelkezésre állni, de mindenki másra számíthatunk. Harcolni fogunk az első pillanattól kezdve, hogy mi kerekedjünk felül, és egy újabb lépést tegyünk az éremszerzés felé.”

mondta a párharc második meccse előtt.

Veszprém Futsal – SG Kecskemét Futsal
Férfi futsal NBI 3. helyért, második mérkőzés
2023.05.29., hétfő 18:30
Március 15 Sportcsarnok

A mérkőzést egyébként ITT lehet majd élőben követni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb