Sport

Letarolták a mezőnyt a KTE játékosai a HLSZ szavazásán, Katona Bálint a legjobb 21 év alatti játékos, Szabó István az év edzője

Leigázták a mezőnyt a KTE futballistái, a HLSZ, vagyis a Hivatásos Labdarúgók Szervezete idén már 33. alkalommal kérdezte meg a férfi játékosok véleményét az elmúlt szezon legjobbjairól. A kecskeméti álomszezon után nem is csoda, hogy a lista tele van KTE játékosokkal.

Immáron 33. alkalommal választotta ki az idény legjobbjait a HLSZ, idén hat kategóriában adhatták le szavazataikat az első- és másodosztályban szereplő játékosok, de megválasztották az év csapatát is – közölte a klub. A lista összeállításában olyan szaktekintélyek vettek részt, mint Gellei Imre és Glázer Róbert, a magyar férfi labdarúgó-válogatott egykori szövetségi kapitányai, Bognár György, a HLSZ egykori elnöke, illetve az OTP Bank Liga NB I. és a Merkantil Bank Liga NB II. csapatainak edzői és csapatkapitányai.

TAROLTAK A KTE JÁTÉKOSAI A SZAVAZÁSON

Az idei hat kategóriából ötben is van kecskeméti játékos, Varga Bence a kapusok között, Szuhodovszki Soma pedig a mezőnyjátékosok között zárt a második helyen. Két kategóriában is kecskeméti győztes született, ugyanis az idény legjobb edzője díjat Szabó István, a szezon legjobb 21 éven aluli játékosa díjat pedig Katona Bálint zsebelte be. Egyébként az NBII-ben is egy ex-kecskeméti játékos lett a legjobb, Lukács Dániel, aki még tavaly nyáron igazolt Diósgyőrbe.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb