Sport

A győzelembe kell menekülnie az SG Kecskemét csapatának: ma este jön a futsal bronzcsata negyedik mérkőzése

Amilyen jól kezdődött a bronzcsata az SG Kecskemét csapatának a Veszprém ellen, olyan rosszul folytatódott: miután az első meccset megnyerték hazai környezetben, a következő két meccset elvesztették, így most idegenben kell győznie a Hírös városiaknak, hogy tovább harcolhassanak a harmadik helyért.

Nem túlzás azt állítani, hogy a párharc legfontosabb mérkőzése jön a kecskeméti futsalosok számára, miután az első meccsen magabiztos 6-3-as győzelmet arattak, a következő két összecsapást elbukták: Veszprémben 4-3-ra, a Messzi István Sportcsarnokban pedig hosszabbítás után pedig 2-3-ra nyert a Veszprém, így jelenleg összesítésben 2-1-re vezetnek a bronzéremért vívott csatában. A kék oroszlánok számára nincs más út, mint a győzelem, mivel a párharc az egyik csapat harmadik győzelméig tart, ezért ha kikapnak ma Veszprémben, akkor eldől a bronzért vívott csata.

A mérkőzés előtt Marko Gavrilovic sportigazgató is megosztotta gondolatait: ,,Természetesen csalódottak vagyunk, hogy a legutóbbi meccsen alulmaradtunk, hiszen nem szolgáltunk rá. Jelenleg 2-1 az állás a Veszprém javára. Egy út maradt számunkra, mégpedig az, hogy nyerjünk ellenük hétfőn idegenben. Száz százalékig biztos vagyok benne, hogy képesek vagyunk a sikerre, hiszen a szezon során sokszor megmutattuk erőnket aktuális ellenfelünkkel szemben is. Hinnünk kell magunkban, és bizonyítani, hogy mi vagyunk a jobbak. Mindenki a csapatban tudja a dolgát, és a maximumot fogja kihozni magából, hogy pénteken, az ötödik meccsen, Kecskeméten dőljön el a bronzérem sorsa. A célunk nem változott, továbbra is éremmel akarjuk zárni az évadot, és  ezért mindent megteszünk Veszprémben hétfőn!” – mondta el kecskemétiek sportigazgatója.

Veszprém Futsal – SG Kecskemét Futsal
Férfi futsal NBI 3. helyért, negyedik mérkőzés
2023.06.05., hétfő 18:30
Március 15 Sportcsarnok

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb