Mindenmás

Egy ladikot valaki? Kisebb Velencévé vált a Dózsa György út és az Izsáki út az esőzések után

Kisebb Velencévé vált a Dózsa György út és az Izsáki út az esőzések után, hívta fel a figyelmet a Kecskemét múltja és jelene Facebook csoport egyik felhasználója a szomorú látványra.

Az elmúlt napok időjárása Kecskeméten is megtette hatását: áll a víz az utcán, a kátyúkban és a füves, illetve építési területeken is a Dózsa György úton és az Izsáki úton.

Az 52-es számú főút négynyomúsítási munkái miatt már így is teljesen felbolydult az adott útszakaszokon a közlekedés, amin, mint ahogy az alábbi, a Kecskemét múltja és jelene csoportba feltöltött képeken is látható, nem segített az esőzés.

TELJES LEZÁRÁS LESZ A DÓZSA GYÖRGY ÚT ÉS AZ IZSÁKI ÚT EGY SZAKASZÁN

Ami a közlekedést tovább nehezíti, az Építési és Közlekedési Minisztérium tájékoztatása szerint a beruházással érintett Dózsa György út és az Izsáki út, az 5 sz. főút (Nagykörút) és a Vízmű utcai csomópont közötti szakasza várhatóan 2023. július 19. és 2023. augusztus 25. között teljes keresztmetszetben lezárásra kerül.

HOGYAN TOVÁBB? FELFÜGGESZTÉSRE KERÜLT AZ IZSÁKI ÚT NÉGYSÁVOSÍTÁSÁNAK 2. ÜTEME

Mint arról korábban beszámoltunk az Építési és Közlekedési Minisztérium összesen 270 beruházást függesztett fel 2022. május és 2023. június 6. napja között. Mint a listából kiderül, a kispadra került beruházások között több kecskeméti és környéki projekt is érintett. Köztük az 52-es számú főút négynyomúsításának II. ütemét, azaz az Izsáki út négysávosításának 2. ütemét érinti, ami a Vízmű utca – Könyves Kálmán körút – Izsáki út kereszteződésétől, (a volt Hullám Vendéglőtől) az Auchanig tartó szakaszt takarja, de felfüggesztésre kerül a Kecskeméti Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola és a Bács-Kiskun Megyei Kórház Pólus II. 1. és 2. ütem fejlesztése is. Erről az alábbi cikkünkben írtunk bővebben.

Forrás és fotók: Kecskemét múltja és jelene FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb