Sport

Hajrá Magyarok! Hajrá Gabi! Ma Montenegróban vív Eb-selejtezőt nemzeti csapatunk, Szalai Gáborral (KTE) a keretben

A magyar labdarúgó-válogatott szombaton 18 órai kezdettel Montenegróban tehet újabb lépést az Eb-részvétel kiharcolásához. A keretben debütál a Kecskeméti TE ifjú játékosa, Szalai Gábor.

Mint korábban beszámoltunk róla, nem kis büszkeségünkre a keretben 12 év után először szerepel a Kecskeméti TE játékosának a neve, méghozzá a klub saját nevelésű védőjét, Szalai Gábort érte ez a megtiszteltetés.

NEHÉZ MÉRKŐZÉSNEK ÍGÉRKEZIK A MAI

Marco Rossi szövetségi kapitány nehéz mérkőzésre számít, de kijelentette, a magyar labdarúgó-válogatott azért érkezett Montenegróba, hogy megnyerje a szombati Európa-bajnoki selejtezőmérkőzését. “Egy meccsen semmit nem jelent, hogy előrébb állunk a világranglistán. Ezt mi is megmutattuk például Németország és Anglia ellen. Éppen ezért nagyon alázatosnak kell lennünk, ráadásul olyan kiváló játékosai vannak az ellenfélnek, mint Stevan Jovetic vagy éppen Stefan Savic” – mondta pénteki, podgoricai sajtótájékoztatóján az olasz szakvezető arra utalva, hogy bár a magyar csapat 33. a nemzetközi szövetség lajstromában, a montenegrói pedig csak a 69., de így is olyan futballistái vannak, mint a Hertha BSC támadója és az Atlético Madrid védője.

A magyar labdarúgó-válogatott várható kezdőcsapata az MTI szerint:
Dibusz – Lang, Orbán, Szalai – Bolla, Nagy Á., Styles, Kerkez – Sallai, Szoboszlai – Ádám

Forrás: MTI/Kecskeméti TE FB/m4sport.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb