Sport

Szabó István, a KTE vezetőedzője furcsállja, hogy miért fontosabb sokak számára az EKL-selejtező, mint a bajnokság

Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, igazán beindult a játékosmozgás az előző szezonban csodát tévő KTE-nél. Most az M1 stábja járt Kecskeméten, ahol az új igazolások mellett Szabó István vezetőedzővel is beszélgettek.

Egész jelentős játékosmozgás indult be a KTE háza táján, többen is visszatértek anyaegyesületeikhez kölcsönjáték után, de Győrbe és Nyíregyházára is távoztak védők a Hírös városból – írja az M4Sport.hu.

„Nem volt hosszú, de kihasználtuk a pihenést –mondta Tóth Barna, aki az elmúlt szezonban hat gólt szerzett a Kecskemét színeiben. – Szerencsére sokszor emlékeztettek az elmúlt év sikereire, ami nagyon jól esett. A felmérések alapján jó állapotban érkezett csapat. Most már belecsaptunk a munkába, így kicsit fáradunk is.”

SZABÓ ISTVÁN IS MEGOSZTOTTA GONDOLATAIT

Szabó István vezetőedző számára nem fért bele túl sok pihenés a két szezon közötti szünetbe: „Egy labdarúgóedző szinte sohasem pihen, egyeztettük a szakmai stábbal az edzésterveket, a vezetőséggel átigazolásokat, felkészülési mérkőzéseket” – részletezte. A vezetőedző elárulta: napi két edzéssel készül a csapat, de ez még a munka “unalmas” része, hiszen erőt kell gyűjteniük a folytatásra. „Megmondom őszintén, egyáltalán nem foglalkoztam még a nemzetközi kupával. Számomra kicsit furcsa, hogy sokak számára ez a két meccs fontosabb, mint a bajnokság. A keret mélysége és erőssége alapján döntjük majd el, mennyire élvez prioritást a Konferencialiga” – hangsúlyozta Szabó István.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb