Sport

Folytatódik a nyári felkészülés a KTE-nél, a héten jön az első edzőmeccs is, majd a szlovéniai edzőtábor

Megkezdődött a felkészülés második hete a Kecskeméti TE számára, az új igazolások is a csapattal edzenek már. A program igen sűrű lesz a játékosok számára, hiszen szinte minden nap két edzésük lesz, majd szombaton edzőmeccset játszanak, utána pedig jön a szlovéniai edzőtábor.

Ma megkezdte a nyári felkészülés második hetét a KTE, a terhelés a nyár ezen szakaszában még igen komoly lesz a játékosokon – közölte a klub. Az első héten összesen kilenc edzésen vett részt a csapat, sőt, még szombaton is foglalkozást tartott a szakmai stáb, így csak vasárnap jutott idő pihenésre a KTE játékosainak. Hétfőtől még sűrűbb programmal folytatódik a felkészülés, hiszen csütörtök kivételével minden nap két edzésük lesz. A hetet szombaton aztán az első edzőmeccs zárja le, szombaton Tiszakécskére látogatnak a lilák, ahol az NBII-es csapattal játszanak felkészülési mérkőzést. Rögtön másnap, vasárnap pedig megindul a csapat a szlovéniai Radencibe, ahol egy hét edzőtábor vár a csapatra.

ÚJ IGAZOLÁSOKKAL BŐVÜLT A CSAPAT AZ ELMÚLT PÁR HÉTBEN

Az elmúlt pár hétben több új igazolást is bejelentett a klub:

  • a 21 éves Szűcs Kornél korosztályos válogatott múlttal és NBI-es tapasztalattal is rendelkezik, Diósgyőrből érkezett Kecskemétre 
  • Szendrei Ákos a dunaszerdahelyi DAC-tól érkezik a Hírös városba kölcsönbe a 2023/2024-es szezonra
  • a 26 éves középcsatár, Pálinkás Gergő a másodosztályú Kazincbarcikától érkezett a Hírös városba
  • a 23 éves Kiss Bencét pedig Győrből igazolták

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb