Sport

Mindent köszönünk, Vale! A Kecskeméti TE játékosa búcsúzik a Hírös várostól, mutatjuk, merre megy tovább

A PMFC-vel folytatott sikeres tárgyalásokat követően, a mai napon a Kecskeméti TE értékesítette Hadaró Valentin játékjogát, így a 28 esztendős balhátvéd a Pécsi Mecsek Futball Clubnál folytatja a jövőben pályafutását, közölte a kecskeméti klub közösségi oldalán.

2021 NYARÁN CSATLAKOZOTT A KECSKEMÉTI KLUBHOZ

Mint a klub írta, Hadaró Valentin 2021 nyarán, az akkor NB II-es újonc Hírös városi csapathoz csatlakozott Kaposvárról, és a feljutással végződő szezon során 24 bajnokin és kettő kupameccsen lépett pályára. A klub tavaly nyáron kölcsönadta a PMFC-nek, ahol kifejezetten jól ment neki és a csapatnak is, 17 bajnokin volt a kezdőcsapat tagja a baranyaiaknál.

34 TÉTMÉRKŐZÉSEN LÉPETT PÁLYÁRA LILA-FEHÉRBEN

Januárban Zeke Márió sérülése miatt visszarendelték Kecskemétre, amikor egyetlen bevethető balhátvédje maradt a csapatnak Grünvald Attila személyében. Tavasszal összesen nyolc alkalommal kapott lehetőséget az élvonalban, ötször kezdőként, végül összesen 34 tétmérkőzésen lépett pályára lila-fehérben az első keretben.

AZ NB II-BEN ÉS AZ NB I-BEN IS EZÜSTÉRMET SZERZETT A KTE-VEL

Hadaró Valentin az NB II-ben és az NB I-ben is ezüstérmet szerzett a KTE-vel. “A klubért tett erőfeszítéseit sosem fogjuk elfelejteni és ezúton is köszönünk mindent, pályafutásához további sok sikert kívánunk!” – búcsúzott a játékostól a klub.

Forrás és fotó: kecskemetite.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb