Kecskeméti arcok

“Ajjaj, nagy a baj, rajtam van a yard” – az Irigy Hónaljmirigy tagjaival randevúztak a kecskeméti rendőrök a hétvégén

“Ajjaj, nagy a baj, rajtam van a yard” – énekelte meg egykor az Irigy Hónaljmirigy. Nos, a hétvégén nem kellett magyarázkodnia a zenekar két tagjának, Sipos Tamásnak és Papp Ferencnek, mint ahogy az együttes tagjai az alábbi klipjükben teszik, hiszen éppen ők voltak a kecskeméti rendőrök segítségére, részt vettek ugyanis a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlekedésbiztonsági kampányában a hétvégén, mely során a biztonsági öv fontosságára hívták fel a figyelmet.

“KÖSSÉTEK BE, GYEREKEK! MI MINDIG BEKÖTJÜK!

A Bács-Kiskun vármegyei rendőrség közösségi oldalára feltöltött videóban Sipos Tamás és Papp Ferenc elmondta, rengeteg kilométert töltenek az utakon, s így jól tudják, a biztonsági öv valóban életeket menthet. “Kössétek be, gyerekek! Mi mindig bekötjük” – hangzott az Irigy Hónaljmirigyes srácok jó tanácsa, melyet ti is megnézhettek a rendőrség alábbi videójában:

SPORTOLÓ ÉS VADÁSZPILÓTA IS RÉSZT VETT MÁR A RENDŐRSÉG KAMPÁNYÁBAN

A rendőrök közlekedésbiztonsági kampányában már olyan prominens, közismert kecskemétiek mondták el a véleményüket a biztonsági öv fontosságáról, mint Karahodzsics Kemal, a KTE Duna Aszfalt centere, vagy Mészáros Csongor, az MH vitéz Szentgyörgyi Dezső 101. Repülődandár vadászpilótája. Az ő videóikat az alábbi cikkünkben nézheted vissza.

Forrás és videó: Bács-Kiskun vármegyei rendőrség FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb