Mindenmás

Most történik: migráns csoportot kapcsolnak le a rendőrök éppen Baja környékén (videóval)

Ma sem unatkoznak rendőreink, mint ahogy Olvasónk, Martin videóján is látható, Szegedtől 25 kilométerre, Baja felé éppen egy migráns csoportot kapcsolnak le szombat kora délután az egyenruhások.

A PÉNTEKI NAP IS AKADT DOLGUK AZ EGYENRUHÁSOKNAK

Nemcsak a mai, a pénteki napon is akadt dolguk a rendőröknek. Az ORFK Kommunikációs Szolgálat szombati tájékoztatása szerint 2023. július 7-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban Bács-Kiskun vármegyében a járőrök egy esetben 5 határsértőt tartóztattak fel Kecskemét és Hercegszántó-Hóduna közigazgatási területén.

AZ M5-ÖSÖN IS VOLT FOGÁS KECSKEMÉTNÉL

Mint kiemelték, július 7-én 8 óra 20 perckor Kecskemét közigazgatási területén, az M5-ös autópályán ellenőriztek egy román honosságú gépkocsit és annak román állampolgárságú vezetőjét és a szintén román állampolgárságú utasát. A gépkocsiban 5 fő, magukat török, és 2 fő, magukat szír állampolgárnak valló illegális migráns tartózkodott.

Valamennyi esetben az utasok sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök a magyar jogszabályoknak megfelelően intézkednek az illegális migránsok ideiglenes biztonsági határzárhoz való visszakíséréséről, míg a járművezetőkkel szemben embercsempészés miatt büntetőeljárás indult.

Forrás: police.hu

A videót köszönjük Olvasónknak, Martinnak!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb