Sport

Hazatért a szlovéniai edzőtáborból a KTE, gőzerővel folytatják a felkészülést, a héten három edzőmeccs is vár rájuk

Végéhez ért a KTE szlovéniai edzőtábora, melynek zárásaként szombaton a horvát NK Varazdin csapatával játszottak edzőmeccset. Két sikeres felkészülési találkozó után ezúttal 2-1 arányban kikaptak. Hétfőtől már hazai környezetben folytatja a felkészülést a csapat, a héten három mérkőzést is játszanak, mindet zárt kapuk mögött – tudatta a klub.

Hétfőn megkezdte a negyedik hetet is a felkészülésben a Kecskeméti TE, a múlt heti szlovéniai edzőtábort egy edzőmérkőzéssel zárták, ebből ezen a héten három is lesz. A játékosok a tábort követő bő másfél napos pihenő után hétfőn délután látnak neki a munkának, a klub közlése szerint pedig bőven vár még terhelés a játékosokra, hiszen kétszer is dupla tréning lesz a héten. A terhelés része lesz majd három edzőmeccs, az élvonalból az előző szezonban kieső Budapest Honvéddal kétszer is megmérkőzik a Kecskeméti TE, majd szombaton a másodosztályból kieső Békéscsabával játszanak, zárt kapuk mögött.

  • Szerda (07.12.) – Budapest Honvéd – Kecskeméti TE 16:00 és 18:00
  • Szombat (07.15.) – Kecskeméti TE – Békéscsaba 11:00

EGYRE KÖZELEBB A SZEZONKEZDÉS

Szépen lassan a felkészülés utolsó heteihez érkezik a csapat, mivel a hónap végén, egészen pontosan július 27-én már jön az első tétmérkőzés, a Széktói stadionban az FC Riga – Vikíngur Reykjavik párharc győztesével találkozik majd a kecskeméti alakulat.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb