Mindenmás

Napi trash: betört volt élettársához egy férfi Bács-Kiskunban, egy utcával arrébb már el is kapták a rendőrök

Őrizetbe vettek a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság nyomozói egy 39 éves helybéli férfit 2023. június 9-én, rablás, magánlaksértés és könnyű testi sértés miatt. A férfi megjelent élettársa házánál, a nőt bántalmazta, majd menekülőre fogta, de egy utcával arrébb már nyakon is csípték a rendőrök.

A Bács-Kiskun vármegyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a férfi megjelent éjszaka volt élettársa házánál, betörte az ajtaja ablaküvegét, majd bement. Az asszonnyal veszekedni kezdtek, aki többször felszólította, hogy távozzon, de hiába. A férfi még meg is rúgta az asszonyt. A történteket a páros közös gyermeke is végignézte, aki anyja segítségére kelt, de az apja vele sem volt kíméletes, őt is arrébb lökte.

ELVITTE EGYKORI ÉLETTÁRSA TÁSKÁJÁT, DE CSAK A SZOMSZÉDOS UTCÁIG JUTOTT

A bántalmazott szülő ezután az utcára menekült és azonnal hívta a rendőrséget, hogy segítséget kérjen. A férfi ezt kihasználva magához vette a nő táskáját és menekülőre fogta a dolgot, ám nem jutott messzire, ugyanis a település járőrei egy utcával odébb elfogták, majd őrizetbe vették.  Az agresszív helybélit gyanúsítottként hallgatták ki. A sértett értékeit az egyenruhások megtalálták és visszaadták jogos tulajdonosának.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb