Sport

Kecskemétre jön a magyar férfi kosárlabda-válogatott: négy mérkőzéssel készülnek az olimpiai előselejtezőre, mindegyiknek a Messzi István sportcsarnok ad otthont

Olimpiai előselejtezőre készül a magyar férfi kosárlabda-válogatott, amelyet augusztus 13. és 20. között a lengyelországi Gliwicében fog megvívni. A csapat a nyáron négy felkészülési mérkőzéssel alapozhat a tornára, ezek közül mindegyiket a kecskeméti Messzi István Sportcsarnokban rendezik – közölte a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége.

Négy felkészülési mérkőzéssel készül az augusztusi olimpiai selejtezőre a magyar férfi kosárlabda-válogatott, a mieink először egy háromcsapatos tornán fognak szerepelni Izrael és Izland válogatottjai ellen július 28. és 30. között. Az ezt követő héten augusztus 3-án és 4-én Észtországgal méri össze tudását Sztojan Ivkovics gárdája. Az augusztus 4-i mérkőzést zárt kapus lesz, viszont a többi élőben megtekinthető lesz majd a Messzi István Sportcsarnokban. A mérkőzésekre a helyszínen lehet majd jegyet váltani, amely darabonként 1000 Ft-ba kerül. A kapunyitás másfél órával a találkozók kezdete előtt történik. A meccsek időpontjai:

  • 2023. július 28., péntek 18:00 – Magyarország – Izrael
  • 2023. július 30., vasárnap 17:00 –  Izland – Magyarország
  • 2023. augusztus 3., csütörtök 18:00 – Magyarország – Észtország
  • 2023. augusztus 4., péntek 16:00 – Észtország – Magyarország (zárt kapus)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb