Sport

A magyar bajnoktól igazolt játékost a KTE: a fiatal Nagy Olivér kölcsönbe érkezett a Ferencvárostól

Újabb fiatal játékossal bővült a Kecskeméti TE kerete, ezúttal a 2003-as születésű Nagy Olivér leigazolását jelentette be a klub, aki ráadásul a magyar rekordbajnok Ferencváros csapatától érkezik a Hírös városba – tájékoztatott a klub csütörtökön.

Fiatal, 2003-as születésű jobb oldali védő a KTE legújabb szerzeménye, Nagy Olivér a Ferencváros csapatától érkezik és a következő szezon egészét Kecskeméten tölti. Nagy Olivér a KISE színeiben kezdett el futballozni a fővárosban, de nagyon korán felfigyelt rá a Ferencváros. Az utánpótlás bajnokságokat követően az FTC tartalékcsapatában mutatkozott be a 2020/2021-es szezonban, majd az utóbbi két idényt kölcsönben az NB II-es Soroksárnál töltötte, összesen 53 tétmérkőzésen lépett pályára, melyeken egy gólt és egy gólpasszt jegyzett. A korosztályos válogatott szélső védő gyakorlatilag a nyári felkészülés eleje óta csapatunkkal készül az FTC engedélyével, ezalatt az edzőmeccseken rendre pályára lépett, csütörtökön pedig a szükséges dokumentumok is aláírásra kerültek.

NAGYON VÁRJA, HOGY BEMUTATKOZHASSON LILA-FEHÉRBEN

A Kecskeméti TE legfrissebb szerzeménye már izgatottan várja, hogy bemutatkozhasson: – Nagyon jó érzés, hogy itt lehetek Kecskeméten. Ez egy újabb lépcsőfok lehet a karrieremben, amit örülök, hogy a KTE kötelékében tehetek meg, hiszen a klub már korábban is érdeklődött utánam. Jó érzésekkel várom a szezont, az elmúlt hetek közös munkája ebben csak a megerősített. Bár még sok feladat vár ránk a szezon rajtjáig, természetesen izgatottan várom, késznek érzem magam a bemutatkozásra a nemzetközi kupában és a bajnokságban is. Bízom benne, hogy meg is lesz erre a lehetőségem. A beilleszkedésen túl is vagyok, a srácok az első perctől maguk közé fogadtak, most már azon vagyok, hogy én is szép sikereket érjek el a KTE-vel – mondta Nagy Olivér.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb