Sport

Szép volt, fiúk: két edzőmeccset is játszott a KTE a Honvéddal, mindkettőt magabiztosan nyerte

Lassan a célegyenesbe érkezik a felkészülés a Kecskeméti TE-nél, a múlt heti szlovéniai edzőtábort követően szerdán két edzőmeccset is játszottak a Budapest Honvéd ellen. A kecskemétiek mind a két meccset 2-0 arányban nyerték – közölte a klub.

Két sikeres edzőmeccset tudhat a háta mögött a KTE, miután szerdán kétszer is legyőzték a Budapest Honvéd csapatát a fővárosban. Az első meccsen kevesebbet forogtak veszélyben a kapuk, mindkét csapat igen fiatal összeállításban lépett pályára. Egészen a 22. percig kellett várni az első helyzetig, ekkor Meszhi lőtt távolról, a labda a bal kapufán csattant. A félidő hajrájában felpörögtek az események, több helyzete is akadt a KTE-nek, de gól nem született. A második félidőben aztán érezhetően benne volt a levegőben a kecskeméti gól, Györgye még a felsőlácet is eltalálta a játékrész elején. Az 57. percben aztán a fiatal új igazolás, Kovács Kolos révén meg is szerezte a vezetést a KTE, aki az ötösnél remekül érkezett és a hálóba fejelt. Hét perccel később pedig Meszhi révén megszületett a második gól is. A folytatásban is irányította a játékot a Kecskemét, de több gól már nem esett a mérkőzésen.

A MÁSODIK MECCSET IS BEHÚZTA A KECSKEMÉTI TE

A második meccs jóval lendületesebben indult, a huszadik perc környékén pedig meg is szerezte a vezetést a KTE, Banó-Szabó balról adott be, Májer pedig futtából hatalmas gólt rúgott kapásból a léc alá. A félidő hátralevő részében is a jobban játszott a Kecskemét, több helyzetük is volt, de végül 1-0-ás eredménnyel mentek a félidőre a csapatok. A második játékrész elejét jobban kezdte a Honvéd, helyzetük is adódott, de Szuhodovszki tisztázni tudott a kapu torkából. Ezt követően visszatért a mérkőzés az addig megszokott medrébe, ismét kecskeméti labdabirtoklás jellemezte a játékot. Gól egészen a hajráig nem esett, akkor viszont iss Bence hozta kihagyhatatlan helyzetbe a bal oldalon érkező Banó-Szabót, aki egy átvétel után a kapuba lőtt, kialakítva ezzel a 2-0-ás végeredményt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb