Sport

Megvan, ki lesz a riválisa a Kecskeméti TE-nek az Európa-konferencialigában

A Víkingur Reykjavik ugyan otthon 1-0-ra nyerni tudott a Riga FC elleni visszavágón, de 2-1-es összesítéssel a vendégek mentek tovább. Ez azt jelenti, hogy lett ellenfele lesz a Kecskeméti TE-nek a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójában, tudatta a klub közösségi oldalán. Mint az MTI tudósításából kiderült, a bronzérmes Debrecennek pedig az örmény Alaskert lesz az ellenfele.

A rigai együttes a hazai kétgólos sikerét követően 1-0-ra kapott ki az izlandi Víkingur Reykjavík vendégeként a csütörtöki visszavágón, míg az Alaskert a hazai 1-1 után 6-1-re nyert Podgoricában a montenegrói Arsenal Tivat ellen.

JÖVŐ CSÜTÖRTÖKÖN KEZD A KECSKEMÉT

A Kecskemét július 27-én, jövő csütörtökön otthon, a Széktói Stadionban, míg a Debrecen idegenben játssza az első mérkőzést. A harmadik számú európai kupasorozatban érdekelt másik két magyar csapat közül a bajnok Ferencváros a Bajnokok Ligája-kiesést követően az ír Shamrock Rovers ellen otthon kezd egy hét múlva, míg a kupagyőztes Zalaegerszeg a horvát Osijek csapatához látogat. A visszavágókat augusztus 3-án rendezik.

ELŐTTE MÉG MA KÉT EDZŐMECCSEN IS BIZONYÍTHAT A KTE

Ezen a héten a felkészülés utolsó hetébe lép a Kecskeméti TE, ennek jegyében a főpróbára is sor kerül majd, de továbbra is zárt kapuk mögött játszik NB I-es csapatunk. 16:00-kor az NB II-es Ajkát, majd 18:00-kor az NB III-as Hódmezővásárhelyt fogadják a Hírös városiak, mindkét találkozót zárt kapuk mögött rendezik meg.

Forrás: Kecskeméti TE FB/MTI

Fotó: Kecskeméti TE FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb