Kecskeméti arcok

Kecskemétet is elérte a padháború – átfestették Kétfarkú Kutyáék szivárványos padjait

“Úgy tűnik a nép döntött… Nem kell nekik szép pad… A környéken legalább 15 kopott pad várt a renoválásra, mégsem sikerült megtalálni egyiket sem, csak amiket mi már megcsináltunk” – közölte a Magyar Kétfarkú Kutya Párt kecskeméti szervezete.

Öt nappal ezelőtt 8 padot csiszolt le, hozott rendbe és festett le az MKKP Kecskemét Széchenyivárosban. Lett mindenféle színű pad, szivárványos, magyar trikolór és persze, ha már Kecskemét, akkor lila-fehér KTE-s pad is. Mint írták, ott tartózkodásuk alatt egyetlen pad sem próbálta meg elnyomni a másikat, csodálatosan megfértek egymás mellett is nagy egyetértésben.

Mint az Index megírta, a helyi erők azonban úgy vélték egyik-másikról, hogy túl szivárványos. Nem is hagyták annyiban. Az MKKP által felújított padok közül hármat találtak szivárványosnak, ezeket festették át a kecskeméti focicsapat színeire. “A 8 padból az egyik egyébként is ilyen volt, csak szebb kivitelezésben, mindenesetre azt békén hagyták” – írták a Kétfarkúak, hozzátéve, hogy a városban van 15 további, renoválásra váró pad, de azokat valahogy nem sikerült megtalálniuk a helyi erőknek.

A lap tudósítása szerint a padháború Ferencvárosban tört ki először, amikor az LMBTQ-mozgalom zászlójának színeiben pompázó padot adtak át a kerületben. A pad kálváriája azzal zárult, hogy nemes egyszerűséggel elvitték a IX. kerületből.

Forrás: MKKP Kecskemét FB/index.hu

Fotók: MKKP Kecskemét FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb