Mindenmás

Rájár a rúd a MÁV-ra: kigyulladt a Lajosmizséről a Nyugati pályaudvarra tartó vonat

Kigyulladt a Lajosmizséről a Nyugati pályaudvarra tartó, Kőbánya-Kispestről 7:25-kor továbbindult S21-es vonat mozdonya szerdán, nagy zűrzavart okozva a helyszínen. Az oltás idejére mindkét vágányon szünetelt a forgalom Zugló és Kőbánya-Kispest között – tudta meg a Szeged365.hu a MÁVINFORM információi alapján.

Mint a lap írta, az utasokat leszállították a Katasztrófavédelem munkatársai segítségével. A Budapest–Cegléd–Szolnok és a Budapest–Lajosmizse vonalon 20-30, esetenként 30-50 perccel nőtt a menetidő. Vonatkimaradásokra vagy rövidebb útvonalon közlekedő járatokra is lehetett számítani – tették hozzá.

A DÉLELŐTT FOLYAMÁN HELYREÁLLT A REND

Az Index  információi alapján a tűzoltók lekapcsolták az áramot Kőbánya-Kispest vasútállomáson. A MÁVINFORM tájékoztatása szerint elvontatták a szerelvényt, így háromnegyed tíztől ismét két vágányon haladhattak a vonatok Zugló és Kőbánya-Kispest között. Mint írták, fokozatosan csökkentek a késések, délelőtt már helyreállt a menetrend a Budapest-Cegléd-Szolnok és a Budapest-Lajosmizse vonalon.

A MÚLT HÉT SEM VOLT ZÖKKENŐMENTES A MÁV ÉLETÉBEN

Forrás: szeged365.hu/MÁVINFORM

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb