Mindenmás

Napi pakk: kellemes, 26 fok Kecskeméten, Kormányinfó és KTE vs Riga FC selejtező a Széktói Stadionban

Robog tovább a hét, és a kedden befutó hidegfront még most is érezteti hatását: ma is velünk maradnak a felhők és a 26 fok, viszont csapadékra már nem kell számítani Kecskeméten. Eső helyett azonban kapunk egy jó nagy adagot Gulyás Gergelyből, hiszen Kormányinfót tart a miniszter, a KTE pedig visszatér a nemzetközi porondra! Irány a Széktói Stadion, hiszen ma van a KTE vs Riga FC selejtező meccse. Kávét a kézbe, itt a napi pakk!

NÉVNAPOSOK ÉS FREDDIE MERCURY

Nagyon boldog névnapot Nektek: Olga, Liliána, Árvácska, Aurél, Bertold, György, Hugó, Kamilla, Konstantin, Krisztián, Lilien, Liliom, Natália, Natasa és Rudolf!

Pontosan 37 éve ezen a napon, 70 ezer néző előtt lépett fel a Queen együttes Budapesten, a Népstadionban. A Magic Tour a Queen rockegyüttes 1986-os, utolsó eredeti felállású koncertturnéja volt, a négy alapító tag utolsó koncertje 1986. augusztus 9-én, Knebworth-ben zajlott le. A koncerten elhangzott a “Tavaszi szél vizet áraszt”.

Mindezek mellett ezen a napon született:

  • 248 éve Brunszvik Teréz, az első magyarországi óvodák, a “Kisdedóvók” megalapítója,
  • 175 éve Eötvös Loránd, világhírű magyar fizikus, geofizikus, a torziós inga feltalálója, miniszter,
  • 57 éve pedig Deutsch Tamás politikus.

CSAPADÉKMENTES, DE FELHŐSEBB IDŐNK LESZ MA

Csütörtökön a napos-gomolyfelhős időben már nem kell csapadékra számítani Kecskeméten. Az északnyugati szél veszít erejéből, de még több helyen élénk, helyenként erős lehet. A hűvös, 7-15 fokos hajnalt követően délután 21-27 fok valószínű.

IRÁNY AZ EURÓPAI KUPAPOROND

Kecskeméti TE labdarúgócsapata története során mindössze másodszor szerepelhet az európai kupaporondon, amikor ma, 19 órakor megkezdi a Riga FC elleni párharcot a Konferencia-liga selejtező második fordulójában.

KORMÁNYINFÓ ÉS GULYÁS GERGELY

Július 27-én, csütörtökön 12 órakor jönnek a legfrissebb bejelentések: Kormányinfó lesz. A sajtótájékoztató érdekessége, hogy Gulyás Gergely miniszter mellett nem Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő lesz jelen, hanem Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár tart sajtótájékoztatót. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb