Mindenmás

Már két hónapja nyoma veszett: családja továbbra is nagy erőkkel keresi a rejtélyes módon eltűnt harkakötönyi férfit

Az 54 éves Németh Imre Balázs június 9-én minden előjel nélkül tűnt el harkakötönyi otthonából. Ennek már majdnem napra pontosan két hónapja, családja nagy erőkkel keresi őt a mai napig: a Kecskeméten Hallottam Facebook csoportban egy felhívást is közzétettek, mely szerint nyomravezetői díjban részesítik azt, aki bármilyen információval rendelkezik eltűnt családtagjuk pontos tartózkodási helyéről.

AZ EGÉSZ TELEPÜLÉS SZINTE EGY EMBERKÉNT INDULT A FÉRFI KERESÉSÉRE

A rendőrség hivatalos oldalán is megjelent a felhívás, hogy eltűnés miatt keresik a harkakötönyi Németh Imre Balázst. A férfi tanyájáról távozott ismeretlen helyre. Amikor a család segítséget kért, még aznap egész Harkakötöny megmozdult. A helyi lakosok mellett a polgárőrök, a halasi mezőőrök, rendőrök, erdészek, a Tüzes Kunok Járási Mentőcsapat tagjai, önkéntesek, dékánis diákok indultak a családapa keresésére. Drónokkal, quadokkal, autókkal, gyalogosan nézték át a területet. A csapatokat Brassó Imre Albert polgármester koordinálta. Ezután már a rendőrség vette át a kutatás irányítását – idézte fel a történteket a Halasmédia.  

“SEMMI ELŐJELE NEM VOLT ANNAK, HOGY BAJ LENNE”

“Egy szokásos nap volt, semmi előjele nem volt annak, hogy baj lenne. Nem ivott, nem dohányzott, nem járt szórakozóhelyekre, és azelőtt sosem történt ilyesmi” – mondta el az eltűnt férfi fia a Borsonline-nak. “Két kocsink van, de az egyikkel én mentem el az iskolába, a másikkal pedig az édesanyám a piacra, így ezeket nem használhatta. Emellett pedig semmilyen gazdasági jármű – például traktor – nem hiányzik – szögezte le. Az alapos átvizsgálás után rájöttek, hogy a házból csak három holmi tűnt el apjával együtt: egy csizma, egy overall és egy sapka.

A család nagyon aggódik az 54 éves férfiért, ezért kérnek mindenkit: bárki, aki látta az apját vagy tudnak valamit a hollétéről, azonnal jelezzék a családnak vagy a rendőrségen. 

Forrás: halasmedia.hu/borsonline.hu

Fotó: halasmedia.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb