Kecskeméti arcok

Tragédia az Őrült Hajók Versenyén: a P. Mobil technikusa közvetlenül a koncert előtt rosszul lett és elhunyt

Gyászba fordult az Őrült Hajók Versenyének első napja Hartán. A P. Mobil technikai stábjának meghatározó embere a színpadi beszerelés közben rosszul lett, összeesett, és sajnos hiába küzdöttek az életéért közel egy órán át, nem tudták már megmenteni. Tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála miatt az együttes koncertje és az aznapi későbbi színpadi programok elmaradtak, tudatta a Kalo Hírek

“A pénteki hartai koncertünk kezdése előtt Goletz Géza technikusunk az orgona mellett összeesett és meghalt. Ötven percnyi sikertelen újraélesztési kisérlet után halottnak nyilvánították. Géza 40 éven keresztül, teljes szívvel volt a mi emberünk. Köszönjük Géza!” – tudatta a szomorú hírt közleményében az együttes.

“AZ ÖRÖKMOZGÓ EGYIK LÁBA MOST KITÖRÖTT”

“A Géza! Egy intézmény, egy EMBER, egy olyan ember, aki meghatározza és megtestesíti a Mobilosságot, aki egy igazodási pont. Figurája első pillanatban beég mindenkibe örökre, pedig csak önmagát adja, egyszerűen, határozottan, csendesen, nyíltan, egyenesen előre a szemedbe. A végtelenség a meghatározója, végtelen odaadás, végtelen tapasztalat, végtelen erő, végtelen hűség, végtelen kitartás, végtelen szeretet. Egy ilyen emberhez nem kapcsolódhat múltidő, ő mindig itt van, mindig itt lesz a Mobilosokkal! Az Örökmozgó egyik lába most kitörött, és biceg, de a távolban feltűnik a Géza, kezében a megoldással, és máris ragasztja, csavarozza, szögeli, kalapálja és helyrehozza a gépet…becsüljétek meg őt ott az Égi zenekarban!” – búcsúzott elhunyt társuktól a P.Mobil  csapata.

A hartai rendezvény szervezőinek tájékoztatása alapján a szombati nap programját a tervezett és meghirdetett formában megtartják.

Forrás: pmobil.hu/kalohirek.hu

Fotó: pmobil.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb