Sport

Nagy hévvel mentek előre a kék oroszlánok: legyőzte a szezonnyitón az SG Kecskemét Futsal az Aramist

Hétfőn este megkezdte bajnoki szereplését az SG Kecskemét Futsal alakulata az élvonalban. A kék oroszlánok az első félidőben eldönthették volna már a három pont sorsát, ez azonban nem jött össze, így izgalmakban bővelkedő játékot láthattunk a második félidőben, ami meghozta a győzelmet: 4-3-ra nyertek a kecskemétiek az Aramis ellen.

MAGABIZTOSAN KEZDTEK A KECSKEMÉTIEK

Magabiztosan kezdett a kecskeméti csapat, és már az első percben magához ragadta a vezetést Pál Patrik révén, 1-0. A vendégek éledeztek, és résen kellett lennie a hírös városi védelemnek. A félidőre 2-1-es eredménnyel mehettek a felek. Fordulás után felpörgette játékát a Kecskemét, és sorra alakították ki helyzeteiket, nagy nyomás alatt tartva a budaörsi védelmet.  A 27. percben hosszas ápolásra szorult az Aramis kapusa, és végül társai segítették le a pályáról. 

NAGY HÉVVEL MENTEK ELŐRE A KÉK OROSZLÁNOK

Öt perccel a vége előtt már az ötödik csapatfaultját szedte össze az SG Kecskemét. A kedvező szögből elvégzett szabadrúgást Krajcsi védte. Könnyű síppal befújt szituációt követően tízméterest lőhetett az Aramis. Bognár nem hibázott, 3-2. Nem estek össze a kék oroszlánok, mentek előre nagy hévvel, és meg is lett az eredménye. Szöglet után Milosavljevic elemi erővel bombázott a kapuba, 4-2. Nem értek véget az izgalmak, rögtön lőtt egyet a vendég gárda is, kicsivel több mint két perc volt még vissza ekkor, 4-3. Hatvanegy másodperccel a lefújás előtt létszámfölényes taktikára váltott az Aramis, de nem tudták gólra váltani ezt a húzásukat, így kecskeméti győzelem született a nyitófordulóban. 

“ELÉGEDETT VAGYOK A JÁTÉKUNKKAL”

“Szeretném ellenfelünk játékát méltatni, mert végig küzdöttek, és nem sokon múlt, hogy pontot szerezzenek. A mi játékunkkal is elégedett vagyok. Ez volt az első forduló, sok változás volt a csapat keretében, még idő kell, hogy még gördülékenyebb legyen a produkciónk. A helyzeteink megvoltak, és ha kicsit pontosabbak vagyunk a befejezésekkel, akkor szinte tökéletes meccset láthattunk volna kecskeméti részről. Meg kell jegyeznem, hogy sokat láttam és tapasztaltam már edzői pályafutásom alatt, de most kicsit összezavarodtam a ma este után, hogy mi a fault, és mi nem. Szorosabb lett ezen tévedések miatt a meccs, mint amilyennek kellett volna lennie, de győztünk, és ez a legfontosabb. Pénteken már Nyírbátorban kell bizonyítanunk. Mindent megteszünk, hogy ott is győzzünk” – értékelte a mérkőzést Marko Gavrilovic sportigazgató.

ÖSSZEGZÉS

SG Kecskemét Futsal – Aramis SE 4-3 (2-1)
Férfi futsal NBI, 1. forduló
2023.08.14., 18:30 @ Messzi István sportcsarnok
Kecskemét gólszerzők: Pál 2, Bencsik, Milosavljevic

Forrás és fotó: scoregoal.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb