Kecskeméti arcok

Önkéntesek segítségével megújul a Kossuth Lajos Általános Iskola udvara Ballószögön

Megújul a Kossuth Lajos Általános Iskola udvara Ballószögön. A felújítást önkéntes munkában végzi kecskeméti munkatársai segítségével a csavarozó berendezések gyártásával foglalkozó Apex Tool Group Hungária Kft.. Az egész napos munkára augusztus 29-én, kedden kerül sor, mely során megújul az iskola udvarán lévő közösségi tér, valamint felújítják a padokat, a mászókát, és a kerítés egy részét is, közölte a vállalat szerkesztőségünkkel.

MINDEN ÉVBEN SZERVEZNEK EGY EGYNAPOS JÓTÉKONYSÁGI MEGMOZDULÁST

Mint írták, a cég anyavállalata minden évben szervez egy egynapos jótékonysági megmozdulást azokban az országokban, ahol jelen vannak. Idén a magyarországi telephelyek közül a kecskeméti kapta meg a lehetőséget, hogy dolgozói társadalmi munka keretében, egy általuk meghatározott intézménynek segítsenek önkéntes munkájukkal. Választásuk a ballószögi Kossuth Lajos Általános Iskolára esett.

ALAPOS FELÚJÍTÁSON ESIK ÁT AZ ISKOLA UDVARA

Beszámolójuk szerint az általános iskola udvarában lévő fedett kiülő, – mely udvari foglalkozások megtartására szolgál-, felújítására kerül sor, a közösségi helyiség lambériáját cserélik ki, illetve festik át, valamint a helyiséget körülvevő betonkoszorúra építenek padot a falak mentén. Az udvar egyéb részein kicserélik 2-3 pad ülő- és hátfelületét, de a mászóka, illetve játékvár furnérlemezét is felújítják, cserélik, festik. Ezen felül pedig az iskola kerítésének az utcafront felőli részén kicserélik az elhasználódott, elöregedett dróthálót.

A munkálatokat – melyre 150 000 forintot biztosított a cég – 10 ember fogja végezni. Hatan Kecskemétről, négyen pedig Győrből érkeznek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb