Mindenmás

“Jó bulinak tűnt” – elkötötte főnöke autóját, hogy könnyebben hazajusson egy 17 éves fiatal Bugacon

A kezdetben jó ötletnek tűnő diákcsíny rendőrségi intézkedéssel ért véget annak a 17 éves fiatalnak a számára, aki elkötötte főnöke autóját azért, hogy hazajusson. Nem jutott vele sokáig, a rendőrök Bugacon lekapcsolták őt, tudtuk meg a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

NEM VOLT JOGSIJA, SŐT A KOCSI SEM AZ ÖVÉ VOLT

Jármű önkényes elvétele miatt folytatnak eljárást egy 17 éves fiatallal szemben a kiskunfélegyházi nyomozók. A fiút Bugacon állították meg a járőrök 2023. augusztus 24-én reggel, miközben egy Volkswagennel közlekedett. Az intézkedéskor kiderült, hogy a kamasznak nincs vezetői engedélye és a kocsi sem az övé.

ÍGY AKART KÖNNYEBBEN HAZAJUTNI

A fiatalt előállították a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságra, majd kihallgatták. Beismerte, hogy a munka végeztével főnöke autóját kötötte el előző este, mivel nem látta jobb módját annak, hogy hazajusson. Másnap készült visszavinni a kocsit: dolgozni indult vele, amikor megállították a rendőrök. Elmondta azt is, hogy „akkor jó bulinak tűnt”, de nagyon megbánta tettét. Úgy tervezte, még azelőtt visszaviszi az autót, mielőtt munkáltatójának feltűnne a hiány, csakhogy a szemfüles rendőrök kiszúrták, hogy rosszban sántikál. Most jármű önkényes elvétele és engedély nélküli vezetés miatt kell felelnie.

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb