Sport

Nagyot mentek a kecskeméti judosok a Tóth Péter Emlékversenyen: három érmet és egy pontszerző helyet is bezsebeltek a tornán

A hétvégén, szeptember 16-án, hatalmas induló létszámmal rendezték meg a Tóth Péter Emlékversenyt Egerben. A kecskeméti judosok nagyszerűen szerepeltek, három érmet és egy pontszerző helyet hoztak haza a Kecskeméti Judo Club-KESI növendékei az egri országos versenyről – számolt be a jó hírről a klub közösségi oldalán.

Nagyszerűen teljesítettek a Kecskeméti Judo Club-KESI növendékei a hétvégi Tóth Péter Emlékversenyen: három érem mellett egy pontszerző helyet is bezsebeltek Egerben. Elsőként Fehér Maja állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára, aki minden meccsét ipponnal nyerve +63kg-ban aranyérmes lett. Nedelkovics Dávid 60kg-ban öt mérkőzést is vívott, végül bronzéremmel térhetett haza. Minden mérkőzésén ipponos győzelmet aratott, a második meccsén mindössze csak hajszálon múlt a győzelem, viszont a vigaszágon szépen menetelt és végül a bronzmeccset is megnyerte, így harmadik helyen zárt. Major Gábor, aki augusztusban még egy vállsérüléssel küzdött, ezúttal magabiztosan megnyerte a 66kg-os kategóriát Egerben. Az országos versenyek közül egyébként a hétvégi Tóth Péter Emlékverseny volt az első az őszi versenyidőszakban. A Kecskeméti Judo Club-KESI eredményei:

  • Fehér Maja serd. +63kg 1.hely
  • Steixner Gergő Diák A +66kg 4.hely
  • Verdung Máté Diák A 38kg helyezetlen
  • Verdung Imre serd. 50kg helyezetlen
  • Nedelkovics Dávid serd. 60kg 3.hely
  • Major Gábor serd. 66kg 1.hely

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb