Mindenmás

Nagyszabású akció Lajosmizsén: öt helyszínen csaptak le a rendőrök egy drogkereskedő bűnbandára

Nagyszabású akciót hajtottak végre a rendőrök Lajosmizsén: mint írták, több hónapos nyomozás eredményeként öt helyen csaptak le az egyenruhások, tudtuk meg a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

KEDD ESTE ÖT HELYSZÍNEN CSAPTAK LE

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozóknak egy újabb – több hónapos – nyomozása ért célba. Arról szereztek korábban információt a rendőrök, hogy Lajosmizsén és a környező településeken új pszichoaktív anyagot árul egy csoport. 2023. szeptember 26-án este öt lajosmizsei helyszínen jelentek meg a kecskeméti rendőrök, a főkapitányság munkatársai, Bács-Kiskun, Békés és Jász-Nagykun-Szolnok vármegye kommandósai és kutyás rendőrök.

A nagyszabású akcióban öt gyanúsítottat fogtak el. A kutatások során új pszichoaktív anyagokat, pénzt, ékszereket, zálogjegyeket, gáz-riasztó fegyvert, valamint a terjesztéshez szükséges eszközöket találtak és foglaltak le a nyomozók.

Az elfogott csoport tagjaival szemben új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt indult büntetőeljárás. A rendőrök kezdeményezték letartóztatásukat.

Forrás és fotó: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb