Sport

“Le a kalappal a csapatom előtt, nagyot küzdöttek” – így értékelt a KTE vezetőedzője a Ferencváros–Kecskemét rangadó után

A Ferencváros 1-0-ra nyert hazai pályán a Kecskemét ellen a labdarúgó OTP Bank Liga első fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésen. A Kecskeméti TE mestere, Szabó István, a mérkőzést követően elmondta, csapata nagyot küzdött, le a kalappal előttük – írta meg az M4 Sport.

NAGYOT KÜZDÖTTEK A HÍRÖS VÁROSIAK

A Kecskemét sorozatban harmadik bajnokiját vesztette el, ráadásul ezeken gólt sem szerzett. 70 percig meccsben voltak a Groupama Arénában, végül egy szöglet eldöntötte a meccset. „Le a kalappal a csapatom előtt, nagyot küzdöttek, talán egy kis szerencsével lehetett volna ebből egy pont, de gratulálok a Ferencvárosnak, mert jobb csapat, sok sikert kívánok nekik” – kezdte meccs utáni nyilatkozatát a KTE mestere, Szabó István. „Labda nélkül nehéz játszani, ennél azért többet szoktuk birtokolni a labdát” – folytatta. „Mélyen kellett védekeznünk, így kevesebb erő maradt támadni.”

SZABÓ ISTVÁN NEM AGGÓDIK

Hozzátette, nem aggódik amiatt, hogy három meccse nem találtak be a bajnokságban. „A Debrecen és a Mezőkövesd ellen is sok helyzetünk volt, egy nagyon jó Fradi ellen azért nem olyan könnyű helyzeteket kidolgozni. elsősorban a stabil védekezésben és a gyors átmenetekben bíztunk”

UGYANILYEN ALÁZATTAL KELL MENNÜNK TOVÁBB ELŐRE”

“Tudjuk, hogy a Ferencváros milyen erőt képvisel, ha a játék képe alapján győzelmi esélyekről nem is beszélhetünk, de az egy pontért abszolút megküzdöttünk a Groupama Arénában. Sajnos egy pontrúgásból gólt kaptunk, de ez benne van a játékban, ezzel együtt megbontani nem tudtak minket kombinatív játékban. Összeszedettek voltunk, ez a teljesítmény egy jó kiindulási alap az egész csapatnak. A szívvel és a lélekkel most sem volt probléma, mindenki kitette, amit tudott a pályára. Csúsztunk és másztunk, ugyanilyen alázattal kell mennünk tovább előre” – mondta el a Ferencváros elleni bajnoki után a KTE középpályása, Zsótér Donát.

Az OTP Bank Liga vasárnap a DVTK otthonában folytatódik a Kecskeméti TE számára. A mérkőzés 17:30-kor veszi majd kezdetét.

Forrás: kecskemetite.hu/m4sport.hu

Fotó: kecskemetite.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb