KikapcsVideo365

Kecskemét365 Fenyő-Kisokos: fél 9-től őrület a sportcsarnokban, íem minden, amit az esti show-ról tudni akartál

Ma este a műfaj koronázatlan királya, Fenyő Miklós csavarja fel a szőnyeget Kecskeméten, érkezik a Kecskemét365 bemutatja: Made in Fenyő, 55 év Rock ‘n Roll koncertshow, mi pedig összegyűjtöttük a legfontosabb információkat. Kezdjük azzal, amit úgyis megkérdeznél: igen, vannak még jegyek, a helyszínen 6800 Ft-tól várnak, limitált számban.

55 évvel ezelőtt, a „Ki mit tud?” győzelemmel indult zenei karrierje, az országos nyilvánosság előtt. Azóta több mint 400 dal, arany és platinalemezek, felejthetetlen, korosztályoktól független, évtizedeket átívelő örökzöld slágerek születtek. A rock and roll koronázatlan királya, MR. ROCK AND ROLL életmű-turnéra indult, a Made in Fenyő – 55 év rock and roll KONCERT – SHOW következő állomása pedig Kecskeméten, a Messzi István Sportcsarnokban lesz, ahol szeptember 30-án, szombat este fél kilenctől csendülnek majd fel a közkedvelt dallamok.

PROGRAM, HELYSZÍN, IDŐPONT

A helyszín a Messzi István Sportcsarnok (Kecskemét, Olimpia utca 1/A), a kapunyitás 19:30-kor lesz, a szőnyeg-felcsavarás előtt pedig Freddyboy barátunk melegíti majd be a közönséget, 19:45-től.

MADE IN FENYŐ 55 ÉV ROCK AND ROLL

KECSKEMÉT – MESSZI ISTVÁN SPORTCSARNOK 

2023. szeptember 30. (szombat), 20.30 óra

A program tehát:

  • 19.30 Kapunyitás
  • 19.45 Warm Up: Dj FreddyBoy
  • 20:30 Fenyő Miklós koncertshow (live)

ÉLŐ KONCERTSHOW, NEM HAKNI

Az 55 év Rock and Roll – Koncert új, látványos programmal, nagyzenekarral, a színek, fények és hangulatok, táncosok kavalkádjával lepi meg a kecskeméti sportcsarnok közönségét. Fenyő Miklós egyébként sem vállal “haknizást”, a nagyzenekaros koncertshowban hisz, profi zenészekkel, extravagáns látványvilággal.

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen lesz a hangulat, mutatjuk: az alábbi videó tavaly év végén, Szegeden készült, a Szeged365 által.

Fél 9-től felcsendülnek majd az elmaradhatatlan „örökzöld” slágerek is, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, vagy a Made in Hungária, és persze minden házibuli évtizedek óta elmaradhatatlan klasszikusa, a Csavard fel a szőnyeget, amely már szinte történelem, hiszen 55 évvel ezelőtt lett először országosan ismert.

JEGYÁRAK, ÉRKEZÉS

Ha még nincs jegyed, IDE kattintva beszerezheted, kapunyitás után pedig a helyszínen tudod majd megvenni, 6800 Ft-tól indulnak az árak.

Ha Kecskemét365 nyertes vagy, érkezéskor jelezd, személyi igazolvány legyen nálad, hogy igazolni tudd, hogy Te vagy az.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb