Sport

Három kecskeméti játékos is bekerült a magyar futsal válogatott keretébe, októberben két edzőmeccset is játszanak a svédek ellen

Összesen négy válogatott meghívó érkezett az SG Kecskemét csapatához: Bencsik Roland, Fekete Márk és Pál Patrik is bekerült a magyar futsal-válogatott keretébe, akik két edzőmeccset is játszanak majd októberben a svédekkel. Aleksandar Tomic pedig a szerb válogatottal a vb-kvalifikációs elitkörben szerepel majd Ukrajna ellen.

Négy válogatott meghívó is eljutott az SG Kecskemét csapatához: Aleksandar Tomic Szerbia válogatottjával továbbra is a világbajnokságra való kijutásért küzd. Október 6-án Vranjéban csapnak össze az ukránokkal, majd öt nappal később Berettyóújfaluban rendezik a visszavágót – számolt be róla a klub. Nem csak ők, hanem a magyar férfi futsal-válogatott is ritmusban marad, és kihasználják a nemzetközi meccsablakot. Svédország érkezik majd Veszprémbe, ahol két edzőmeccsen csapnak össze a magyarokkal. Az SG Kecskemét Futsal gárdájából ide hárman is kaptak meghívót:

  • Bencsik Roland,
  • Fekete Márk
  • és Pál Patrik is ott lesz a svédek elleni keretben. A két felkészülési meccs időpontja:
  • 2023.10.09. 18:00 Magyarország – Svédország
  • 2023.10.11. 16.45 Magyarország Svédország

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb