Kecskeméti arcok

Még éppen időben érkeztek: perceken múlott az élete annak a férfinak, akit otthonában mentettek meg a kiskunfélegyházi járőrök

Perceken múlott annak a férfinak az élete, akit otthonában mentettek meg a kiskunfélegyházi járőrök, tudtuk meg a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól.

VÉGET AKART VETNI AZ ÉLETÉNEK

Tájékoztatásuk szerint bejelentés érkezett a rendőrségre tegnap este, hogy egy férfi kiskunfélegyházi tanyáján véget akar vetni az életének. A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság járőrei, Tóth Dávid és Szeri Tamás r. törzsőrmesterek azonnal a helyszínre mentek, ahol zárt kapu fogadta őket, valamint a rendőri felszólításokra semmilyen reakciót sem kaptak.

MÉG ÉPPEN IDŐBEN ÉRKEZTEK

A rendőrök átmásztak a kapun, és bementek az ingatlanba, ahol a belső szobában megtalálták a kábult, félig eszméletlen férfit, aki önkárosítással akart véget vetni életének. Az elsősegélynyújtás mellett értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik rövid időn belül odaértek. A férfit a stabilizálást követően kórházba szállították.

Ha úgy érzed, lelki segítségre szorulsz, vagy van olyan ismerősöd, aki veszélyben van, azonnal kérj segítséget! Hidd el, mindig van megoldás, mindig van, aki meghallgat:

Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége
116-123
Kék Vonal gyermekkrízis alapítvány
116-111
Csak vezetékes vonalról hívható:
DélUtán középkorú és idős emberek lelkisegély szolgálata
+36-80-200 866
Akik interneten segítenek:
www.sos505.hu és www.chat.kek-vonal.hu
E-mail címek, ahová írásban fordulhatsz:
[email protected]
[email protected]

Forrás: police.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb